Digitalt overskud
med Crediwire

Vi automatiserer dine kunders regnskabsdata på én samlet platform, så du sparer tid.
Kontakt os og hør mere

Nordens største playbook

Hvordan kan vi optimere samarbejdet mellem revisorer, virksomheder og banker for at skabe bedre finansielle oplevelser og stærkere virksomheder? Denne playbook er for dig, der ønsker at få perspektiver på morgendagens dagsorden for værdiskabelse og samarbejde.
Download gratis

Gør som mere end 200 andre revisorer og bogholdere

Top-rated i
economic app store
Mere end + 14.000 virksomheder
200+
aktive kunder
200+
aktive kunder
200+
aktive kunder
Vi indsamler og analyserer dine kunders regnskabsdata, så du altid har fuldt visuelt indblik - også på tværs af perioder. Få mere overskud - øg kvaliteten med Crediwire.
✓ Kvalitetskontrol
✓  Rådgivning
✓  Rapporter & budgetter
Kontakt os og hør mere

Kvalitetskontrol

Kvalitet er altafgørende. Med Crediwire kan du nemt finde hullerne i osten og øge kvaliteten. Vi giver dig et visuelt indblik og gør det lettere for dig at se afvigelserne. Kan det passe at dækningsbidraget er højere end omsætningen? Hvorfor er huslejen ikke periodiseret? Spørgsmål er der mange af, og du finder alle svarene med Crediwire.

Lettere rådgivning

93 % af virksomhederne drømmer om en revisor, der arbejder i realtid. Det kræver at noget af det manuelle arbejde bliver automatiseret. Det bliver det med Crediwire. Du får direkte adgang til struktureret regnskabsdata på alle dine kunder i realtid. Det kan gøre rådgivningen lettere. Husk, du kan invitere alle dine kunder direkte til Crediwire med få klik.

Rapporter & budgetter

77 % af virksomhederne ønsker mere generel økonomisk rådgivning for at kunne forstå deres virksomhed. De fleste har svært ved at forstå en periodebalance. De har bl.a. brug for forståelige rapporter. Med Crediwire får du en digital platform til at bygge forståelige rapporter og brugbare budgetter. Det sikrer, at du kan hjælpe flere kunder mere effektivt. Du kan tilmed dele rapporter og budgetter med dine kunder direkte i Crediwire.

Spar 200 timer

En gennemsnitlig kunde hos Crediwire laver rapporter til ca. 50 kunder. Det tager ca. fem kvarter at lave en rapport til en kunde. Kunden modtager én rapport pr kvartal, så hver kunde modtager fire rapporter pr år. Regnestykket kommer således til at hedde 50 x 75 minutter x 4. Det giver et samlet tidsforbrug på 15.000 minutter eller 250 timer.

Hvordan ville regnestykket se ud, hvis du havde Crediwire?

Du kan nu tage din egen timepris og gange op for at se om Crediwire er en fornuftig case for dig.
Læs mere

Vores integrationer

Skatteberegninger

Mapping af konti

Reklassificering af konti

Kvalitetstjek af validitet

Periodiseringer

Beregninger af nøgletal

Træf bedre beslutninger

– Jo mere vi ved, desto bedre besluninger kan vi tage, og jo stærkere virksomheder kan vi være med til at udvikle.
Christian Rasmussen
CCO og partner hos Beierholm

Mere tid, mere værdi

– Hvis vi kan automatisere de manuelle processer, der ikke har noget direkte værdi for vores kunder, så kan vi bruge mere tid med vores kunder og rent faktisk skabe værdi for dem. Det må være en situation, alle ønsker.
Jesper Lohmann Andersen
Senior Manager & Head of BSO,
Development hos BDO

Lær dine kunder at forstå deres forretning

– Fokusér på de digitale løsninger, der kan skabe værdi for dine SMV-kunder nu og her. Fokusér på løsninger, der er med til at uddanne dine kunder og optimere deres forståelse af deres egen forretning. Så er du godt på vej.
Morten Høgh Petersen
Partner hos KPMG

Et mere forståeligt indblik

– Crediwire skaber et overblik på en måde, som er mere forståeligt end de hidtidige saldobalancer, som branchen har været vant til.
Thomas Søgaard
Partner, One Revision

Kontakt os

No items found.
No items found.

FAQ

Hvad er Crediwire?

Crediwire strukturerer og analyserer dine kunders regnskabsdata fra de mest anvendte regnskabssytemer, så du får et direkte indblik i dine kunders økonomi. Vi tror på, at mere viden skaber bedre beslutninger og ultimativt stærkere virksomheder.

Hvorfor skal jeg bruge Crediwire?

Her får du tre gode grunde til at bruge Crediwire: 1) Du vil gerne spare tid
2) Du vil gerne sælge mere
3) Du vil gerne hjælpe dine kunder
Vi standardiserer dine kunders regnskabsdata, så du slipper for tidskrævende mellemregninger. Al data kan deles direkte i realtid, så du kan øge effektiviteten, yde endnu bedre rådgivning og skabe mere værdi for din kunder.

Hvordan får jeg mine kunder på Crediwire?

Du kan til hver en tid tilføje en ekstra virksomhed til din bruger. Under fanen "Forbindelser" tilføjer du en "Ny forbindelse" - følg trinnene i vores guide. Det kan være en tidskrævende proces at oprette samtlige kunder, og derfor tilbyder vores support at hjælpe dig, når du får behov.

Mine kunder har intet økonomisystem?

Crediwire fungerer kun, hvis dine kunder har et digitalt økonomisystem. Det er en fordel for de fleste virksomheder at have et digitalt økonomisystem. Når dine kunder har et digitalt økonomisystem vil de også kunne bruge Crediwire. Klik her for at se vores integrationer til de forskellige økonomisystemer.

Hvordan laver jeg et budget i Crediwire?

Vi har lavet en simpel 3-trinsmodel, som du kan følge:
1) Gå ind på selskabet i Crediwire og hent skabelonen "Budget".
2) Vælg hvornår budgettet skal starte og hvilken årlig vækst du vil se.
3) Budgettet kan hentes i en Excel-fil, så du eks. kan justere for stordriftsfordele.
Til sidst uploader du via Crediwire, så du løbende kan sammenligne med de realiserede tal.

Hvordan deler jeg rapporter?

Når rapporten er færdig, og du har kigget den igennem, kan du dele direkte med din kunde. Gå ind under "Klientrapport" og skub slideren mod "Alle rapporter". Udfyld med kundens navn og mail. Du kan vælge at sende rapporten som en autogeneret besked eller kopiere linket til rapporten og sætte ind i en mail.

Rapporter til bestyrelsen?

Du kan oprette og dele rapporter som du ønsker. Når en virksomheds bestyrelse skal have et enkelt visuelt indblik i økonomien, kan du hente en ny rapport under fanen "Forbindelser" eller inde på den enkelte profil under "Klientrapport".

Deler Crediwire min data med andre?

Når du opretter en virksomhed, er det dig som ejer rettighederne og bestemmer hvem som kan kigge med. Du kan altid styre din deling under fanen "Forbindelser" / "Delte". Her kan du tilføje nye forbindelser f.eks. til din bank eller revisor, eller du kan fjerne og ændre rettigheder for dem du deler med. Læs mere om databehandling.

Hvordan laver jeg kvalitetskontrol?

Vi indsamler og strukturerer dine kunders regnskabsdata, så du slipper for udtræk fra div. økonomisystemer. Du kan få et direkte indblik i tallene under fanen "Råbalance", så du kan tjekke om der måtte være uoverensstemmelser. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Hvad siger andre revisorer om Crediwire?

– Jeg ser Crediwire som et dialogværktøj mellem revisor og den klassiske SMV-ejer, som har brug for løbende sparring, men også særligt som en mulighed for god, konkret rapportering i øjenhøjde med andre interesser (...).

Jonas Bødker-Iversen, statsautoriseret revisor og partner hos Kvist & Jensen.