Velkommen til Bedre Finansielle Oplevelser Webinarer

Hvordan kan vi sammen skabe bedre finansielle oplevelser?
I webinar-serien sætter vi spot på den danske finanssektor, og giver dig nye perspektiver på spørgsmål om vækst, velstand og velfærd. Bliv inspireret til, hvordan du som virksomhed, revisor eller som del af et pengeinstitut kan og bør omfavne en ny digital virkelighed.

Du kan bl.a. møde Karen Frøsig, adm. direktør for Sydbank, Brian Mikkelsen, adm. direktør for Dansk Erhverv samt Lars Rohde afgående Nationalbankdirektør, og få deres blik på, hvordan vi skaber stærkere virksomheder for et Danmark i vækst.

God fornøjelse.
Se webinar

Lars Rohde

Lars Rohde, Nationalbankdirektør og Nicholas Meilstrup, CEO Crediwire
Nationalbankdirektøren, Lars Rohde, giver i denne episode sit perspektiv på, hvorfor samarbejde, digitalisering og data er afgørende for en robust samfundsøkonomi. Hør mere om, hvordan data i løbende realtid sætter standarden for et bedre beslutningsgrundlag.
Se webinar

Rune Mai

Rune Mai, SVP Mastercard og Nicholas Meilstrup, CEO Crediwire
Vil du blive klogere på convenience-begrebet, og hvordan Mastercard bevidst arbejder med FinTechs for at kombinere kræfterne fra det etablerede brand med nye og innovative spillere på markedet. Hør mere om, hvordan de på den måde skaber bedre finansielle oplevelser, hvor det ikke handler om at disrupte eller udkonkurrere, men om at samarbejde.
Se webinar

Karen Frøsig

Karen Frøsig, adm. direktør Sydbank og Nicholas Meilstrup, CEO Crediwire
Karen Frøsig, adm. direktør for Sydbank, giver i denne episode sit blik på, hvordan digital forandring kan skabe muligheder for bankerne – bl.a. adgang til mere data og et tættere samarbejde med kunderne. Få også Karens 3 vigtige pointer.
Se webinar

Brian Mikkelsen

Brian Mikkelsen, adm. direktør Dansk Erhverv og Nicholas Meilstrup, CEO Crediwire
Bliv klogere på, hvorfor et tættere samarbejde giver værdi til både bank og kunde, og hvorfor digitale løsninger er et grundvilkår for at skabe et bedre samarbejde og stærkere virksomheder i Danmark. Få også uddybet 3 vigtige punkter, for hvordan vi skaber stærkere virksomheder.
Se webinar

Mads Raahede

Mads Raahede, Head of Advisory KPMG og Mads Brix, VP Branding & Marketing Crediwire
Bliv meget klogere på det uudnyttede potentiale i et optimeret samarbejde, og hvilke muligheder der ligger i brugen af fælles digitale platforme. Få perspektiver på, hvordan du kan arbejde smartere og hvordan du kan skabe direkte værdi for din forretning.