Kom tættere
på dine kunder

Vi hjælper dig med at optimere dit kundeforhold gennem løbende opdateret data.
Kontakt os og hør mere

89 % ønsker at dele data med banken

Top-rated i
economic app store
Mere end + 14.000 virksomheder
200+
aktive kunder
200+
aktive kunder
200+
aktive kunder
Kom tættere på dine kunder. Vi indsamler, strukturerer og aktiverer dine kunders regnskabsdata.
✓ Opdateret data
✓  Rådgivning
✓ Dynamisk API
Kontakt os og hør mere

Opdateret data

Kom tættere på dine kunder og få indblik fra start til slut. Der kan være op til 18 måneder mellem to årsrapporter. I perioden mellem de to rapporter er der helt mørkt - ingen data og intet indblik.
Med Crediwire sikrer du data og indblik fra start til slut. Forestil dig en digital årsrapport opdateret automatisk. Du kan invitere alle dine kunder med få klik direkte via Crediwire.

Relevant rådgivning

89% af kunderne vil gerne dele data med banken. Relevans og kendskab er afgørende, når det handler om rådgivning. Crediwire giver dig direkte adgang til dine kunders regnskabsdata, så du kan rådgive mere præcist og skabe endnu mere værdi for dine kunder. Kom tættere på dine kunder med Crediwire.

Data på din måde

Nye vaner tager tid at få ind under huden.
Derfor er Crediwire tilpasset jeres eksisterende processer og behov. Vi tilbyder vores produkt som en web-app eller via vores API som passer direkte til jeres eksisterende løsninger og processer. Du kan bruge Crediwire til at skabe endnu bedre kundemøder eller til at få en behovsanalyse på tværs af jeres SMV-kunder.

Kontakt os

No items found.

Vores integrationer

Spar tid

– Vi vil jo egentlig alle sammen gerne have mere tid.
Helene Bløcher
Head of Business Banking, Denmark for Nordea

Få tid til at fokusere på rådgivning

– Data giver bedre muligheder for at skræddersy løsninger til den enkelte kunde. Data kan også bruges til at optimere eksisterende processer således, at der frigives tid og ressourcer til at fokusere på centrale kerneområder.
Ulrik Nødgård
CEO Finans Danmark

Skab mere værdi for dine kunder

– Det er vigtigt, at vi lægger vores kræfter der, hvor det giver mening. Vi har kun så meget tid. Den tid skal bruges korrekt og der, hvor vi skaber værdi.
Ida Schulin-Zeuthen
Head of Beyond Banking Ecosystem,
Danske Bank

Bedre finansielle oplevelser

– Udviklingen handler om at skabe bedre finansielle oplevelser for kunderne, så vi kan udvikle os sammen. Det er i sidste ende det, vi allesammen er interesserede i.
Bjarne Larsen
Bankdirektør i Sydbank

FAQ

Hvorfor skal mine kunder bruge Crediwire?

Jeres samarbejde bliver helt lettere med Crediwire. Alle parter slipper for besværet med at uploade vigtig dokumentation til f.eks. den årlige genforhandling, eller ved ansøgning om nyt lån eller kredit. Samtidig får du som rådgiver et løbende indblik, så du kan observere økonomiske tendenser hos kunden eller andre forhold, som kræver bankens tilsyn.

Hvad er fordelene for mig som rådgiver ved at bruge Crediwire?

Vi sparer dig for tid og besvær med overførsel af dokumentation mellem dig og din kunde. Alt er samlet på én digital platform, hvor du løbende kan blive opdateret på dine kunders tal. Det giver jer et fælles udgangspunkt at tale ud fra, og det gør dig i stand til at rådgive endnu bedre.

Hvordan virker Crediwire?

Crediwire strukturerer og analyserer dine kunders regnskabsdata fra de mest anvendte regnskabssytemer - f.eks. Visma e-conomic, Billy og Dinero. Det gør, at hverken du eller dine kunder bruger unødig tid på at finde og uploade regnskabsdata. I stedet får I adgang til et struktureret og enkelt, visuelt overblik med løbende opdateret data, som gør, at I kan være mere forudseende.

Hvor sikker er den data, jeg får adgang til?

Frygt ej. Kvaliteten af den data du får adgang til fejler intet. Vi klarer en stor del af forarbejdet for dig. Det betyder, at vi automatisk laver kvalitetsvurderinger og frekvensanalyse, så du er opdateret på, hvordan det står til med bogføringen. Yderligere har vi en løbende nul-kontrol der afslører om aktiver og passiver stemmer overens. Og så får du adgang til nøgletal som eks. dækningsgrad, så du kan få indblik i, hvorvidt der er overskud i den gældende virksomhed.

Hvordan får jeg overblik over mine kunders betalere?

Crediwire giver dig indblik i antallet af betalende kunder via en debitorliste. De bliver automatisk sorteret efter størrelsen af tilgodehavendet og en lang række andre faktorer.

Hvordan sikrer jeg, at virksomheden har en sund økonomi?

Vi giver dig indblik i løbende opdateret data, så du kan få information om pengestrømme og udvikling i arbejdskapitalen. Hjælp dine kunder med at få styrket likviditeten og frigivet kapital til vækst.

Hvordan får jeg styr på kundens budget?

Vi giver dig nem adgang til dine kunders regnskabsdata. Dyk ned i grundlaget for budgettet og eksportér til Excel, så du kan ændre i tallene. Ændringerne bliver automatisk opdateret i Crediwire app'en.

Hvordan sammenligner jeg min kunder med andre i samme branche?

Alle virksomheder der bruger Crediwire har en branchekode. Det betyder, at du kan sammenligne den gældende virksomhed med andre, hvis der er nok virksomheder inden for samme branche i systemet. Det giver dig mulighed for at rådgive endnu bedre.

Hvordan kan jeg ellers tilgå tallene?

Excel har ikke levet forgæves - du kan nemt eksportere data direkte og forme dine egne analyser - eks. stress test. Du kan hente budget, finansiel rapport og råbalance i Crediwire app'en og efterfølgende konvertere dem til Excel.

Kan jeg få yderligere hjælp, hvis jeg får behov?

Vi er altid klar til at hjælpe dig. Vores kundeserviceteam står klar og er kun et opkald væk.