Få ro i maven
med Crediwire

Vi giver dig dét indblik, der letter din forståelse, så du kan udvikle din virksomhed.
Start her
Mere end + 14.000 virksomheder
200+
aktive kunder
200+
aktive kunder
Nemt, overskueligt og enkelt. Med Crediwire samler du
din regnskabsdata ét sted. Vi giver dig et struktureret indblik i din forretning, så du kan træffe bedre beslutninger - det giver ro i maven.
✓ Løbende indblik
✓ Forståeligt design
✓ Digitale budgetter & rapporter
Start her

Vores integrationer

Bliv løbende opdateret

– Crediwire er smart, fordi jeg sparer tid på rapportering til Vækstfonden og banken, som nu altid er opdaterede på vores økonomi.
Martin Poulsen
CEO og Co-Founder, Driversnote

Træf bedre beslutninger

– Jo mere vi ved, desto bedre besluninger kan vi tage, og jo stærkere virksomheder kan vi være med til at udvikle.
Christian Rasmussen
CCO og partner hos Beierholm

Data er vejen til bedre rådgivning

– Gennem data ved vi alt om vores kunder. Vi kender deres behov, og vi kan matche det med spændende løsninger. Der er ingen udfordringer i at bruge data til at gøre en oplevelse bedre for dem, der afgiver data.
Jacob Faber
Head of Business Banking, Lunar

En hjælpende hånd i hverdagen

– Før i tiden, hvis jeg skulle spørge banken om noget, skulle jeg lægge budgetter og svare på mange spørgsmål – nu kan banken selv se det med det samme. Det er rigtigt fedt.
Marlene Pedersen
Ejer af MyHeaven

FAQ

Hvad er Crediwire?

Med Crediwire får du et direkte indblik i din virksomheds økonomi, så du løbende er opdateret. Alt på én online platform, kalder vi det. Vi samler nemlig virksomheder, revisorer og banker, fordi vi tror på, at mere viden skaber bedre beslutninger og ultimativt stærkere virksomheder.

Hvorfor skal jeg bruge Crediwire?

Helt kort handler det om, at du bruger Crediwire for at få et bedre samarbejde med din revisor og din bank. Du vil spare tid og du får et meget bedre overblik over din virksomheds økonomi. Det gør, at du får mere viden, så du kan træffe de beslutninger, der styrker din forretning.

Hvordan får jeg indblik i min økonomi?

Det gør du ved at tilmelde dig Crediwire i dag. Når du tilmelder dig får du adgang til:
1) Et visuelt indblik i dine nøgletal (KPI'er).
2) En skabelon så du hurtigt kan lave et driftsbudget.
3) Automatisk deling af data med dine rådgivere, investorer og vækstfonde.

Hvordan kommer min data ind i Crediwire?

Ingen grund til sved på panden. Vi har gjort det nemt for dig. Vi har bygget direkte ind i vores flow, at din data bliver overført automatisk. Du skal blot give adgang ved at logge ind i dit økonomistystem, og så klarer Crediwire resten.

Hvordan deler jeg regnskabstal?

Du kan altid styre din deling under "Forbindelser" i fanen "Delte". Her kan du tilføje nye forbindelser til din bank, revisor og lign. Husk, at du altid kan fjerne og ændre rettigheder for deling. Når du opretter dig, står du som ejer og har rettighederne over, hvad der deles med hvem.

Hvor ser jeg mine nøgletal (KPI'er)?

Når du er logget ind i Crediwire klikker du på "Generelt". I øverste venstre hjørne skal du skifte slideren fra "tidslinje" til "KPI'er/nøgletal".

Hvordan laver jeg et budget?

Vi har gjort det enkelt for dig - efter tre trin har du et budget:
1) Klik ind på dit selskab og start med skabelonen "Budget".
2) Sæt en startdato for budgettet og vælg, hvilken årlig vækst du vil se.
3) Budgettet ryger over i en Excel-fil, hvor du kan rette løs og uploade til Crediwire. Brug dit budget for at tjekke op med de realiserede tal.

Hvordan inviterer jeg min bank?

Under fanen "forbindelse" gå til "delte" og klik på "tilføj ny forbindelse". Søg først efter din bank i søgefeltet. Hvis din bank ikke allerede er på Crediwire, kan du tilføje manuelt og sende en invitation. Udfyld navn og mail på din rådgiver i formularen og invitér dem til Crediwire. Husk, at du skal give din bank udvidet adgang.

Min bank er på Crediwire ?

I så fald har din bank taget et vigtigt skridt i retningen mod bedre rådgivning. Når du deler din regnskabsdata med banken, slipper du for besværet med at sende dokumentation hver gang banken får brug for det. Det hele kører automatisk - fra saldobalancer til debitorlister.

Hvordan inviterer jeg min revisor?

Under fanen "forbindelse" gå til "delte" og klik på "tilføj ny forbindelse". Søg først efter din revisor i søgefeltet. Hvis din revisor ikke allerede er på Crediwire, kan du tilføje manuelt og sende en invitation. Udfyld navn og mail på din revisor i formularen og invitér dem til Crediwire. Husk, at du skal give din revisor fuld adgang, så de eks. kan hjælpe dig med at lave budgetter.