Spar 200 timer

Dine kunder har brug for visuelle og forståelige rapporter. Det er simpelthen en nødvendig service, men det tager tid. Det tager rigtig meget tid. Men det behøver det ikke at gøre for med Crediwire kan du automatisere din rapportering og spare 200 timer om året.

Uden Crediwire

En gennemsnitlig kunde hos Crediwire laver rapporter til ca. 50 kunder. Det tager ca. fem kvarter at lave en rapport til en kunde. Kunden modtager én rapport pr kvartal, så hver kunde modtager fire rapporter pr år. Regnestykket kommer således til at hedde 50 x 75 minutter x 4. Det giver et samlet tidsforbrug på 15.000 minutter eller 250 timer.

Med Crediwire

Med Crediwire tager det ca. 10 minutter at lave én rapport. Det er altså en indledende besparelse på 65 minutter pr rappert. Hvis vi regner hele vejen igennem hedder regnestykket: 50 x 10 x 4. Det giver et samlet tidsforbrug på 2.000 minutter eller 33.3 timer. Det giver dig en årlig besparelse på, ja lidt over 200 timer - i udregningen her faktisk hele 216,7 timer.

Du kan nu tage din egen timepris og gange op for at se om Crediwire er en fornuftig case for dig.

Vil du høre mere om, hvordan du kan spare tid på rapportering, så er du hermed inviteret til en uforpligtende snak, hvor du kan høre mere om alle fordelene i Crediwire. Sign up her: