Regnskabsdata er alfa omega for den digitale udvikling

Af
Mads Brix

Bedre finansielle oplevelser er noget vi skaber sammen. Få direkte indblik i en finanssektor i forandring gennem webinar-serien Velkommen Til Bedre Finansielle Oplevelser. Her kan du møde flere profiler fra dansk erhvervsliv, som giver deres perspektiver på, hvordan vi understøtter udviklingen og bygger stærkere virksomheder.

Nicolai Hofsø, director of Product Management, hos Visma economic, fortæller i denne episode om værdien af regnskabsdata. Se/lyt med, når Nicolai sammen med Crediwires CEO Nicholas Meilstrup vender de spændende muligheder og perspektiver for at skabe bedre finansielle oplevelser via regnskabsdata med banken og erhvervskunderne i fokus.

Det handler om at arbejde med data i realtid og byde digitaliseringen velkommen. 89 % af erhvervskunderne er allerede med på at dele data med deres bank for at få bedre rådgivning, så hvorfor ikke kigge ind i mulighederne for at optimere rammerne for samarbejde?

Har du lyst til at dykke endnu mere ned i, hvad digitaliseringen betyder for banken?
Download Danmarks største rapport om emnet: Banken som sparringspartner.

Få konkret forståelse for værdien af regnskabsdata i realtid og tips til at komme i gang med at skabe et værdifuldt samarbejde. Se eller gense webinaret nedenfor.

Du kan dykke endnu mere ned i universet ved at vende tilbage til første episode af Velkommen Til Bedre Finansielle Oplevelser 2021.

Her kan du møde Mik Thobo Carlsen, som er Co-Founder af virksomheden Mindpool, der driver insights på og feedback fra medarbejdere for at vi kan bygge stærkere virksomheder.