Fra start up til stay up

Af
Mads Brix

Velkommen til første episode af Velkommen til Bedre Finansielle Oplevelser. I denne sæson har vi teamet op med Finansforbundet, som lægger studie til de forskellige webinarer. Du kommer til at møde Crediwires CEO Nicholas Meilstrup, som får besøg af en række interessante profiler, som giver deres perspektiver på, hvordan vi understøtter udviklingen og bygger stærkere virksomheder.

Har du lyst til at dykke endnu mere ned i, hvad digitaliseringen betyder for banken?
Download Danmarks største rapport om emnet.

Bedre finansielle oplevelser er noget vi skaber sammen, og med denne webinar-serie giver vi dig et direkte indblik i en finanssektor i forandring.

Mik Thobo Carlsen, Co-Founder af Mindpool, som tilbyder kollektiv intelligens. I denne første episode fortæller han om iværksætteri, drømme og stopskilte med fokus på, hvordan banken forbedrer samarbejdet med erhvervskunderne.

Det handler om at se mulighederne, der opstår som et led i udviklingen, og hvordan vi kan sikre bedre finansielle oplevelser gennem korrekt data, mere viden og bedre beslutninger.

Se eller gense webinaret og få indblik i virksomheders generelle dilemmaer og muligheder, og bliv klogere på, hvordan du kommer i øjenhøjde med dine kunder.

Du kan dykke mere ned i universet ved at høre mere om, hvordan vi skaber bedre finansielle oplevelser gennem regnskabsdata i realtid.
Se anden episode med Nicolai Hofsø fra Visma economic.