NORDENS STØRSTE PLAYBOOK for revisorer, virksomheder og banker

Af
Julie Dorthea Bøge

I Crediwire slår vi et slag for bedre samarbejde i en ny playbook med fokus på, hvordan vi optimerer rammerne for samarbejde mellem revisorer, virksomheder og banker.

Bliv inspireret til morgendagens dagsorden for værdiskabelse, hvor bl.a. optimering af arbejdsprocesser, vigtigheden af korrekt, løbende data og digital adaptation står øverst på listen.

Download gratis lige her

Hvor meget ved vi egentlig om den relation vi har til hinanden som revisor, virksomhed og bank? Er det en relation der bygger på tillid og viden? Og kan vi blive bedre til at udnytte værdien af den relation vi har for at få rum til nye muligheder?

Med digitaliseringen har vi fået åbnet op for et væld af muligheder – særligt muligheden for at blive klogere på hinanden og vores arbejdsprocesser, så vi sammen kan skabe bedre finansielle oplevelser.

Vi har samlet en række interessante danske og udenlandske profiler og forsøgt at bane vejen for mere handling med forskellige perspektiver og holdninger. Du kommer bl.a. til at møde Brian Mikkelsen adm. Direktør for Dansk Erhverv, Lone Strøm, adm. Direktør for FSR Danske Revisorer, Tuva Palm M&A for Utopia Music og Advisor hos Lunar, Eric Fulwiler CEO for We Are Rival, og mange flere.

Vi stiller os nysgerrige over for den gensidige afhængighed mellem revisorer, virksomheder og banker, som kun er blevet endnu tydligere i takt med den digitale udvikling. Du kan derfor se denne playbook som et opslagsværk af viden, faglig sparring og perspektiver på et afgørende system og en verden i forandring.

Samarbejde er vejen til vækst

Forudsætningen for et godt samarbejde – revisor, virksomhed og bank imellem – finder vi i tilliden til hinanden og til systemet. Men tiden ændrer sig, og vi står overfor udfordringer der kræver, at vi er villige til at se muligheder og løsninger fremfor begræsninger.

Globale kriser, inflation og et ustabilt marked skal kun give os vished om, at styrken ligger i samarbejdet. Den digitale infrastruktur i Danmark holder os oven vande, men det må ikke blive en sovepude for os. Vi er nødsaget til at engagere os i udviklingen– virksomhed som rådgiver – og være bevidst om, hvordan vi er med til at skabe vækst ud fra vores handlinger.

For jo bedre oplevelser vi skaber sammen – desto mere værdi giver vi til hinanden.

Læs også: Bedre samarbejde er nøglen til stærkere virksomheder
Crediwire i en nøddeskal

I Crediwire er vi drevet af at skabe Bedre finansielle oplevelser. Det handler om at optimere samarbejdet mellem revisorer, virksomheder og banker, så vi alle får mere tid til det vi er bedst til. Vi leverer regnskabsdata i realtid, så du får adgang til mere viden, og kan træffe bedre beslutninger. Det er sådan vi sammen skaber stærkere virksomheder.

Start allerede i dag.