Nicholas

CEO
+45 9154 0965
Book møde

Skab bedre forståelse hos dine kunder

Slip for uforståelige periodebalancer. Med Crediwire kan du lave visuelle rapporter med et par klik, så du kan skabe bedre forståelse hos dine kunder. Vi giver dig bl.a. mulighed for nemt at oprette drifts- og likviditetsbudgetter, som kan inddrages i din visuelle rapportering. På den måde sikrer du at være i øjenhøjde med dine kunder.

Book møde

Fremtiden er rådgivende og digital

Crediwire hjælper dig med at rådgive endnu bedre. Gennem visuel rapportering og automatiserede budgetter, kan du øge antallet af dialoger med dine kunder.Vi har dokumenteret erfaring med at visualisere rapporter og budgetter, som er letforståelig og bringer dig tættere på dine kunder. Fremtiden er rådgivende og digital.

Crediwire hjælper dig med at rådgive endnu bedre. Gennem visuel rapportering og automatiserede budgetter, kan du øge antallet af dialoger med dine kunder.

Vi har dokumenteret erfaring med at visualisere rapporter og budgetter, som er letforståelig og bringer dig tættere på dine kunder. Fremtiden er rådgivende og digital.
Book møde

Integrationer

Træf bedre beslutninger

– Jo mere vi ved, des bedre besluninger kan vi tage, og jo stærkere virksomheder kan vi være med til at udvikle.
Christian Rasmussen
CCO og partner hos Beierholm

Mere tid, mere værdi

– Hvis vi kan automatisere de manuelle processer, der ikke har noget direkte værdi for vores kunder, så kan vi bruge mere tid med vores kunder og rent faktisk skabe værdi for dem. Det må være en situation, alle ønsker.
Jesper Lohmann Andersen
Senior Manager & Head of BSO,
Development hos BDO

Data er vejen til bedre rådgivning

– Gennem data ved vi alt om vores kunder. Vi kender deres behov, og vi kan matche det med spændende løsninger. Der er ingen udfordringer i at bruge data til at gøre en oplevelse bedre for dem, der afgiver data.
Jacob Faber
Head of Business Banking, Lunar

Få tid til at fokusere på rådgivning

– Data giver bedre muligheder for at skræddersy løsninger til den enkelte kunde. Data kan også bruges til at optimere eksisterende processer således, at der frigives tid og ressourcer til at fokusere på centrale kerneområder.
Ulrik Nødgård
CEO Finans Danmark