Gratis gennemgang af din økonomi på TechBBQ

FÅ ET GRATIS SERVICEEFTERSYN AF ØKONOMIEN

Deltag i lodtrækningen om et gratis og uforpligtende økonomisk eftersyn på TechBBQ – Powered by TechSavvy, Crediwire, KPMG og TechBBQ.

Alt du skal gøre for at deltage er at forbinde dit regnskabssystem til Crediwire. Det er helt gratis og uforpligtende for dig. Du kan til enhver tid afbryde forbindelsen mellem dit økonomisystem og Crediwire. Klik på knappen. Udfyld formularen og følg guiden - det tager kun 2 minutter.

Man behøver ikke være økonomisk ekspert for at være en dygtig iværksætter, men det økonomiske overblik er nødvendigt.

Det her er din mulighed for at få gennemgået din økonomi i samarbejde med Crediwire og KPMG. Vi viser dig, hvordan du let kan få overblik og dermed mere viden om din virksomhed, som du kan bruge til at tage bedre beslutninger og bygge en stærkere virksomhed - alt sammen med udgangspunkt i din data.

Måske har du brug for de helt rigtige nøgletal til næste investorpitch? Et bedre overblik over din likviditet? Måske søger du sparring på at styre virksomheden igennem perioder med ekstraordinær vækst? Eller måske er du bare så dybt begravet i produktudvikling, at en økonomisk brushup er tiltrængt?

Uanset dit behov har du her muligheden for et gratis serviceeftersyn af startup-økonomien på årets TechBBQ. Du får mulighed for at se din økonomi i et nyt lys - og mulighed for løbende at have et lettere overblik over din virksomheds økonomi.

Deltag gratis her (Alt du skal gøre for at deltage er at forbinde dit regnskabssystem til Crediwire. Vi bruger din forbindelse til at give dig det bedste overblik over dine muligheder direkte på TechBBQ 2022. Det er helt gratis og uforpligtende for dig. Du kan til enhver tid afbryde forbindelsen mellem dit økonomisystem og Crediwire. Klik på knappen. Udfyld formularen og følg guiden - det tager kun 2 minutter.