Virksomhed: Dine muligheder starter med dit mindset

Af
Julie Dorthea Bøge

Mindmappet er en del vores samlede playbook.
Vil du vide mere om, hvordan du skaber en stærkere virksomhed sammen med dine rådgivere?

Download vores playbook her.

Vi har udviklet vores mindmaps med direkte udgangspunkt i input fra jer. Over de seneste to år har vi udviklet og udgivet fire whitepapers og 12 fulde episoder af Velkommen Til Bedre Finansielle Oplevelser.

De færdige mindmaps er blevet skabt for at motivere jer og for at præge tanker, holdninger og processer. Mindmaps er til jer der er ejerledere i små og mellemstore virksomheder. De er til jer der er revisorer og bogholdere. Og til jer der assisterer virksomhederne ude i bankerne.

Måske giver det dig inspiration til at komme tættere på dine kunder?
Eller måske bliver det dit springbræt til at forstå, hvor du fremadrettet med fordel kan fokusere dine kræfter yderligere.

Vi har udviklet vores mindmap for at støtte jer, der er ejerledere i små og mellemstore virksomheder. Med udgangspunkt i viden fra tidligere whitepapers har vi udviklet dette mindmap til dig der er ejerleder.

De fleste SMV’er fokuserer naturligvis på drift:

Drift er afgørende som ejerleder og adresserer primært de øverste lag af vores pyramide.

Vores tidligere whitepapers har vist at det ofte kun er sjældent at opmærksomheden falder på de nederste lag, og det sker oftest, hvis du bliver “presset” derned. Vi tror på, at du som ejerleder kan få værdi ved at fokusere mere på de nederste lag i pyramiden.

Det er her du har mulighed for at bygge et stærkt fundament til din forretning, og her du bygger din forståelse og finder dine vigtigste partnere og rådgivere. For med mere viden kan du træffe bedre beslutninger og ultimativt bygge en stærkere virksomhed.

Læs også: Sådan styrker du din virksomhed med Crediwire

Har du lyst til at se, hvordan Crediwire kan hjælpe dig med at skabe mere værdi?

Få et overblik over alle dine muligheder med regnskabsdata i realtid:
Book demo her