Samarbejde skaber stærkere virksomheder

Af
Julie Dorthea Bøge

Se den danske finanssektor gennem øjnene på profiler fra toppen af dansk erhvervsliv. Med webinar-serien Velkommen Til Bedre Finansielle Oplevelser åbner vi op for spændende perspektiver på en finansiel branche i forandring. Bliv klogere på, hvordan pengeinstitutter, virksomheder og revisorer bedst tilpasser sig den digitale æra.

Brian Mikkelsen, adm. direktør for Dansk Erhverv, fortæller i denne episode om, hvordan et optimeret samarbejde mellem virksomhed og bank kan skabe stærkere virksomheder. 

Tre vigtige pointer
  1. Vi har en gensidig interesse i at skabe værdi. Hvis virksomhed og bank får et tættere samarbejde, skaber vi stærkere virksomheder, som er fundamentet for det samfund vi lever i.
  2. Vi er i konstant udvikling - digitaliseringen er ikke statisk - og derfor kræver det, at vi som samfund kan udvikle løsninger og kompetencer, som gør os konkurrencedygtige. Jo mere digital en virksomhed er, desto mere værdi skaber den for sin omverden.
  3. Vi går glip af ufattelig mange muligheder, hvis vi ikke sikrer en fælles forståelse for mål, forretningsmodeller og basale behov - virksomhed og bank imellem. Kun sådan skaber vi bedre finansielle oplevelser. 

Nu har du fået de tre vigtigste pointer, så hvad har du i vente ved at se webinaret?

Du skal stadig se hele webinaret hvis...

Du gerne vil blive meget klogere på, hvorfor et tættere samarbejde giver værdi til både bank og kunde, og hvorfor digitale løsninger er et grundvilkår for at skabe et bedre samarbejde og stærkere virksomheder i Danmark. 

Se eller gense webinaret med Brian Mikkelsen lige her:

Udfyld nedenstående og se hele webinaret med Brian Mikkelsen:
Vil du have endnu flere perspektiver og indblik fra toppen af dansk erhvervsliv?

Find alle afsnit her

Brian Mikkelsen – med den brede pensel

Brian Mikkelsen har flere ministerposter i ryggen, og har været medlem af Folketinget i 25 år. Ad to omgange har han været erhvervsminister med et stort fokus på digitalisering. Nu sidder han som adm. direktør i Dansk Erhverv, og arbejder på at skabe bedre vilkår for at drive virksomhed i Danmark.

Fra barndomshjemmet i Ballerup har han fået to ting med sig: Kærlighed og kultur – begge dele afspejler sig i hans arbejde for at forbedre vilkårene for dansk erhvervsliv. En ”kærlighed” til velfærden og en mission om at skabe en bedre ”kultur” for innovation og talentudvikling. Han bor med sin hustru Eliane og to af deres fire sammenbragte børn. Du finder ham ofte i et par løbesko, på sadlen af en mountainbike eller i sin kayak, når han ikke er iført jakkesæt og polerede herresko.

Crediwire i en nøddeskal

I Crediwire er vi drevet af at skabe Bedre finansielle oplevelser. Det handler om at optimere samarbejdet mellem revisorer, virksomheder og banker, så vi alle får mere tid til det vi er bedst til. Vi leverer regnskabsdata i realtid, så du får adgang til mere viden, og kan træffe bedre beslutninger. Det er sådan vi sammen skaber stærkere virksomheder.

Kom i gang allerede i dag.