Revisor: Dine muligheder starter med dit mindset

Af
Julie Dorthea Bøge

Mindmappet er en del vores samlede playbook.
Vil du vide mere om, hvordan du skaber en stærkere virksomhed for og med dine kunder?

Download vores playbook her

Vi har udviklet vores mindmaps med direkte udgangspunkt i input fra jer. Over de seneste to år har vi udviklet og udgivet fire whitepapers og 12 fulde episoder af Velkommen Til Bedre Finansielle Oplevelser.

De færdige mindmaps er blevet skabt for at motivere jer og for at præge tanker, holdninger og processer. Mindmaps er til jer der er ejerledere i små og mellemstore virksomheder. De er til jer der er revisorer og bogholdere. Og til jer der assisterer virksomhederne ude i bankerne.

Måske giver det dig inspiration til at komme tættere på dine kunder?
Eller måske bliver det dit springbræt til at forstå, hvor du fremadrettet med fordel kan fokusere dine kræfter yderligere.

Dette mindmap er udviklet på baggrund af vores viden fra tidligere whitepapers, og specifikt tilpasset jer, der er revisorer og bogholdere. Ud fra vores seneste whitepaper “Fremtiden for Danske Revisorer” fra 2021, kan vi se, at mange fokuserer på de traditionelle og mere manuelle opgaver af helt naturlige årsager. Der er kommet digitale løsninger der kan hjælpe på vej, men transformationen er svær. Der er en klar holdning til at der skal være plads til mere rådgivning, og det kræver at vi kigger på de nederste lag i vores pyramide.

For det er netop når vi fokuserer på de nederste lag at der opstår “ahaoplevelser”, som får dig til at ændre din måde at tænke dit arbejde på, og dermed gør det muligt at omfavne transformation. Det er her du kan skabe endnu mere værdi for dig selv og ikke mindst dine kunder. Med andre ord: Det er her du skaber bedre finansielle oplevelser.

Læs også: Dine beslutninger er kun så gode som din data tillader

Har du lyst til at se, hvordan Crediwire kan hjælpe dig med at skabe mere værdi for dine kunder?

Få et overblik over alle dine muligheder med regnskabsdata i realtid:
Book demo her