Digitale løsninger, der optimerer forretningen og kundeoplevelsen

Af
Julie Dorthea Bøge

Bedre finansielle oplevelser er noget vi skaber sammen. Få direkte indblik i en finanssektor i forandring gennem webinar-serien Velkommen Til Bedre Finansielle Oplevelser. Her kan du møde flere profiler fra dansk erhvervsliv, som giver deres perspektiver på, hvordan vi understøtter udviklingen og bygger stærkere virksomheder.

Allan Thisted, afdelingsdirektør for forretningsudvikling hos Sparekassen Kronjylland, fortæller i denne episode om, hvordan digitale løsninger forbedrer samarbejdet.

Det blev til en interessant og relevant snak med fokus på at give et helt konkret indblik i, hvordan sparekassen arbejder med at skabe digitale løsninger, der på én og samme tid optimerer forretningen og kundeoplevelsen. Men også om, hvordan digitale løsninger helt overordnet optimerer forretningen og kundeoplevelsen.

Vi fik bl.a. talt om:

Crediwire i en nøddeskal

I Crediwire er vi drevet af at skabe Bedre finansielle oplevelser. Det handler om at optimere samarbejdet mellem revisorer, virksomheder og banker, så vi får mere tid til det vi er bedst til. Vi leverer regnskabsdata i realtid, så du får adgang til mere viden, og kan træffe bedre beslutninger for din forretning. Det er sådan vi sammen skaber stærkere virksomheder.

Kom i gang med Crediwire allerede i dag.