Event-sæson: 5 events du ikke må gå glip af

Af
Julie Dorthea Bøge

Vi går et spændende efterår i møde på mange fronter.

En lun og døsig august har været over os. Men i Crediwire slentrer vi på ingen måde ind i efteråret. Vi brager med fuld fart ind i et væld af inspirerende events.

Vi har lavet en liste til dig over de fem vigtigste events igennem hele september, hvor du kan møde os - enten som talere på de forskellige scener, eller til en snak om produktet ved en af vores stande. 

Dyk ned i de enkelte events og læs mere om, hvilke guldkorn du kan hente ved at deltage - og hvorfor vi har investeret i en telefonboks.

Det første stop på vejen er Fredericia, hvor du kan være med på en dag i digitaliseringens navn.

Digitaliseringsdagen
13. September

Messe C, Fredericia.

Vil du gerne arbejde smartere, men ved ikke, hvor du skal starte?

Heldigvis er der inspiration at hente på konferencen i Fredericia. Tag de første skridt til at komme godt igang med at digitalisere dine kunder på Danmarks største konference om digitalisering for revisorer og bogholdere.

Det bliver en dag fyldt med inspirerende oplæg, introduktion til digitale løsninger og praktiske erfaringer fra nogle af landets mest dygtige og erfarne digitaliseringseksperter. Styrk dine digitale kompetencer og bliv klædt godt på til den nye bogføringslov med inspiration fra effektive arbejdsgange og nyeste trends.

Som noget af det vigtigste kan du springe forbi Crediwire’s mødelokale og tage temperaturen på din forretnings økonomi. 

Nu vender vi snuden mod København. Her kan du komme til Tech-BBQ, ja, du hørte rigtigt. Udover inspirerende talks og networking er der dømt BBQ på grillen.

Techbbq
14-15. September

Lokomotivværkstedet, Kbh. SV.

”Networking is key” – på TechBBQ er du garanteret en god atmosfære til at finde din næste Tech-kontakt, som kan bringe din forretning til næste niveau. Om du er en spirende startup, selvkørende scaleup, investor eller blot tech-entusiast, er der rum for at møde fremtidens løsninger inden for tech og data.

Siden 2012 har TechBBQ forenet tusindvis af mennesker og bygget stærke bånd mellem forskellige virksomheder, interessenter og investorer. Crediwire står i år klar med en anderledes, men bemærkelsesværdig gemick: En telefonboks. Træd ind i boksen og få en uforpligtende snak med KPMG om dine muligheder for at optimere din forretning.

Hvis du (mod forventning) er forhindret i at møde op i egen høje person, når der åbnes op for det historiske venue i Sydhavnen, vil mange ”talks” blive livestreamet. Dermed kan du stadig hente en masse viden og inspiration.

Efter to dage intense dage med masser af viden, inspiration og grill-duft, kan du tage turen over broerne endnu en gang - nu går turen til Kolding.

Regnskabs Event
19-23. September

Scandic, Kolding

Branchen står ikke stille – der sker hele tiden nye tiltag – ikke mindst, når det kommer til digitalisering og lovgivning. Det stiller en række krav til bogholdere, revisorer, konsulenter og andre regnskabsfolk, som må følge med for at udvikle deres kompetencer.

Derfor inviterer FDR og Cereda til Regnskabs Event. Du kan være med til alt fra halvdagskurser til workshops, præsentationer og debatmøder, som giver dig inspiration til en hverdag i forandring. I løbet af de fem dage kan du selvfølgelig også møde Crediwire, når vi gæster scenen og fortæller om, hvordan Crediwire kan spare dig for tid og øge dine kunders forståelse. 

Foruden en masse inspiration og perspektiv på regnskabsbranchen anno 2022, kan du se eventen som en ny platform for networking.


Hvordan kan Crediwire hjælpe dig? Udfyld nedenstående og skriv dit ønskede tidspunkt i kommentarfeltet, så tager vi en uforpligtende snak på Regnskabs Event d. 19/9. Vi glæder os til at møde dig.

Når du er blevet opdateret på de nyeste tiltag inden for regnskabsbranchen, kan du blive tanket op på inspirerende talks og innovative perspektiver fra FinTech-scenen.

Nordic Fintech Week
27-28. September

TAP 1, Kbh. S.

Hvad har open data, mikroinvestering, crypto og Web 3 tilfælles? Umiddelbart er det vidt forskellige størrelser, men på dette års Nordic Fintech Week taler emnerne ind i et samlet maskineri af viden.

Modige, visionære thought leaders og foundere fra hele verden samles i TAP 1, og guider dig igennem banebrydende perspektiver. På listen over inspirerende speakers ser du også Crediwire’s CEO, Nicholas Meilstrup, og CCO Mads Brix.

Du kan være med, når Crediwire sætter fokus på, hvordan en fælles platform for regnskabsdata i realtid kan skabe bedre finansielle oplevelser til gavn for den enkelte bruger og samfundet som helhed.

Bliv opdateret på de nyeste trends og tendenser på FinTech-scenen med udgangspunkt i det nordiske økosystem.

Sidste stop på rejsen er Stockholm. Så tag din dansk/svensk-ordbog under armen og hop ombord på det sidste stykke.

Ekonomi & Företag
28-29. September

Kistamässan, Stockholm

Det er ingen hemmelighed, at eventen går for at være efterårets største messe for økonomer og virksomheder.

En smeltedigel af viden inden for revision, økonomi, digitalisering, lederskab, skat, løn, effektivisering, stresshåndtering og meget mere. I løbet af to dage kan du altså blive spækket med viden og få inspiration til, hvordan du vækster din forretning på bedste vis.

Det er især jer der har små og mellemstore virksomheder, som har rig mulighed for at udbygge netværk og komme hjem med gode kort på hånden.

Crediwire vil selvfølgelig være at finde blandt de mange organisationer, som deltager ved eventen. Vi vil give dig konkrete råd til, hvorfor større overblik er vejen til bedre beslutninger og i sidste ende stærkere virksomheder.

Du kan deltage helt gratis i alle præsentationer og talks, for der er fri entré.

Crediwire i en nøddeskal

Crediwire forener revisorer, virksomheder og banker. Vi indsamler, analyserer og strukturerer regnskabsdata på én platform i et enkelt visuelt design. Mere viden skaber bedre beslutninger og ultimativt stærkere virksomheder.

Gør som mere end 200 revisorer og 15.000 virksomheder – tilmeld dig i dag – spar tid og kom tættere på dine kunder.