Data er nøglen til dine kunder

Af
Julie Dorthea Bøge

Bedre finansielle oplevelser er noget vi skaber sammen. I webinar-serien Velkommen Til Bedre Finansielle Oplevelser får du indblik i en finanssektor i forandring. Seks profiler fra toppen af dansk erhvervsliv giver deres perspektiver på, hvordan vi understøtter udviklingen og bygger stærkere virksomheder.   

Rune Mai, SVP hos Mastercard, fortæller i denne episode om, hvorfor Fintechs er en central del af Mastercards forretning.

Tre vigtige pointer
  1. Den, der ejer data, skal være tryg ved at dele data - det kræver transparens mellem partnerne. Misbrug fører til mistillid.
  2. Du kommer ingen vegne, hvis du ikke er i stand til at bruge finansiel data til at skabe bedre finansielle oplevelser. Det handler om den værdi, du giver kunden, og den værdi du får retur.
  3. Med FinTechs kan man bygge udenom kernen på det etablerede brand og lancere nye løsninger, der bringer dig tættere på dine kunder lynhurtigt.

Nu har du fået de tre vigtigste pointer, så hvad har du i vente ved at se webinaret?

Du skal stadig se hele webinaret hvis...

Du gerne vil blive meget klogere på convenience-begrebet, og hvordan Mastercard bevidst arbejder med FinTechs for at kombinere kræfterne fra det etablerede brand med nye og innovative spillere på markedet. Hør mere om, hvordan de på den måde skaber bedre finansielle oplevelser, hvor det ikke handler om at disrupte eller udkonkurrere, men om at samarbejde. 

Se eller gense webinaret med Rune Mai lige her:

Udfyld nedenstående og se hele webinaret med Rune Mai:
Vil du have endnu flere perspektiver og indblik fra toppen af dansk erhvervsliv?

Find alle afsnit her

Rune Mai – med den brede pensel

Founder af Tech-virksomheden Aiia, og i dag Senior Vice President hos MasterCard. Siden 2010 drev Rune Mai platformen Spiir, inden virksomheden skiftede navn til Aiia, som senere hen blev opkøbt af Mastercard. Oprindeligt har Rune en business-teknologisk baggrund fra Aarhus Universitet, han har arbejdet hos Ebay og i tech- og software-branchen i mange år. Han kommer fra en sønderjysk familie, hvor mange havde en iværksætter gemt i maven. Hans far lærte ham at programmere fra han var blot 11 år gammel. Det er en af årsagerne til, at Rune i dag definerer sig selv som ”teknologisk to the core”.

Crediwire i en nøddeskal

I Crediwire er vi drevet af at skabe Bedre finansielle oplevelser. Det handler om at optimere samarbejdet mellem revisorer, virksomheder og banker, så vi alle får mere tid til det vi er bedst til. Vi leverer regnskabsdata i realtid, så du får adgang til mere viden, og kan træffe bedre beslutninger. Det er sådan vi sammen skaber stærkere virksomheder.

Kom i gang allerede i dag.