Bank: Dine muligheder starter med dit mindset

Af
Julie Dorthea Bøge

Mindmappet er en del vores samlede playbook.
Vil du vide mere om, hvordan du skaber en stærkere virksomhed for og med dine kunder?

Download vores playbook her

Vi har udviklet vores mindmaps med direkte udgangspunkt i input fra jer. Over de seneste to år har vi udviklet og udgivet fire whitepapers og 12 fulde episoder af Velkommen Til Bedre Finansielle Oplevelser.

De færdige mindmaps er blevet skabt for at motivere jer og for at præge tanker, holdninger og processer. Mindmaps er til jer der er ejerledere i små og mellemstore virksomheder. De er til jer der er revisorer og bogholdere. Og til jer der assisterer virksomhederne ude i bankerne.

Måske giver det dig inspiration til at komme tættere på dine kunder? Eller måske bliver det dit springbræt til at forstå, hvor du fremadrettet med fordel kan fokusere dine kræfter yderligere.

Vi har udviklet dette mindmap til jer, der assisterer virksomhederne i bankerne rundt omkring i landet, med ophav i konkret viden og erfaringer fra vores tidligere whitepapers. I vores whitepaper “Banken som sparringspartner” er det tydeligt, at der er et opgør med manuelle og tidskrævende processer på vej. Tid er et gennemgående element for mange rådgivere - især tid der bliver brugt på at indsamle og strukturere information fra virksomhederne. Det er tid, der bl.a. går fra at hjælpe kunderne bedre via nærværende rådgivning.

Vi har en tendens til at fokusere på de øverste lag i pyramiden – det er helt naturligt for os.

Men det kan være værdifuldt for dig at fokusere mere på den nederste del - her venter mere værdi end du tror. Det er her du kan skabe det bedste grundlag for at byde nye muligheder for udvikling velkomne, og det er her du får allermest rum til at skabe bedre finansielle oplevelser og komme tættere på dine kunder.

Læs også: Dine beslutninger er kun så gode som din data tillader

Har du lyst til at se, hvordan Crediwire kan hjælpe dig med at skabe mere værdi for dine kunder?

Få et overblik over alle dine muligheder med regnskabsdata i realtid:
Book demo her