Kom tættere på dine kunder med automatiseret bogføring

Af
Julie Dorthea Bøge

Bedre finansielle oplevelser er noget vi skaber sammen. Få direkte indblik i en finanssektor i forandring gennem webinar-serien Velkommen Til Bedre Finansielle Oplevelser. Her kan du møde flere profiler fra dansk erhvervsliv, som giver deres perspektiver på, hvordan vi understøtter udviklingen og bygger stærkere virksomheder.

Jens Sørensen, CEO hos Kontolink fortæller i denne episode om, hvordan digitale løsninger forbedrer samarbejdet.

Det har aldrig været vigtigere for virksomhederne at have komplet overblik over deres tal. Det er helt essentielt for at kunne navigere, træffe de rette beslutninger og lægge de rigtige planer for forretningen. Jo mere du ved som rådgiver, desto bedre kan du hjælpe virksomheden på vej og være med til at skabe en stærkere virksomhed.

Bogføring er første vigtige led. Du kan se det som et direkte vindue ind til kernen af dine kunders virksomheder: Går det godt? Eller er der behov for at rette op på noget?

Det er slut med halvårlig eller kvartalsmæssig opdatering af bogføringen. Coronakrisen har vist os vigtigheden af et konstant opdateret bogholderi, og i tider med stor økonomisk usikkerhed bliver et visuelt overblik kun vigtigere.

I dette afsnit stiller vi helt skarpt på automatiseret bogføring:

  1. Hvorfor er det vigtigt for dig?
  2. Hvordan er det en fordel for dine kunder?
  3. Hvordan bliver du en bedre rådgiver?

Se eller gense webinaret med tidligere CTO hos Visma e-conomic og nuværende CEO hos Kontolink, Jens Sørensen, når han gæster studiet til en snak med Crediwires CEO Nicholas Meilstrup. Her får du konkret inspiration til, hvordan du kommer tættere på dine kunder.

Crediwire i en nøddeskal

I Crediwire er vi drevet af at skabe Bedre finansielle oplevelser. Det handler om at optimere samarbejdet mellem revisorer, virksomheder og banker, så vi får mere tid til det vi er bedst til. Vi leverer regnskabsdata i realtid, så du får adgang til mere viden, og kan træffe bedre beslutninger for din forretning. Det er sådan vi sammen skaber stærkere virksomheder.

Kom i gang med Crediwire allerede i dag.